ACH Volley je moral letos državno lovoriko prepustiti Mariborčanom. Foto: www.alesfevzer.com
ACH Volley je moral letos državno lovoriko prepustiti Mariborčanom. Foto: www.alesfevzer.com

Kot so sporočili iz ljubljanskega kluba, sta novopečeni okrepitvi v pretekli sezoni zastopala barve Vojvodine iz Novega Sada, kjer sta igrala ključni vlogi pri osvojitvi naslova državnih prvakov.

23-letni Todorović se kljub mladosti lahko pohvali z naslovom evropskega prvaka s srbsko reprezentanco v pariškem finalu prav proti izbrani vrsti Slovenije. Vrhunski podajalec bo z Gregorjem Pernušem tvoril podajalski par.

"V Ljubljano prihajam skupaj z Nemanjo, kar mi zelo veliko pomeni, saj bo to moja prva sezona v tujini. V preteklih dveh letih sva kot soigralca pri Vojvodini odlično sodelovala in postala velika prijatelja tudi zunaj igrišč. Pričakovanja za naslednjo sezono so velika. Prihajam v najtrofejnejši klub v regiji, zato si želim zmagovati," je za klubsko spletno stran dejal Todorović.

V Ljubljano prihaja tudi 205 centimetrov visoki srbski bloker Mašulović. "Počutim se fenomenalno. Zelo sem srečen, da sem postal član tako uspešnega kolektiva, kot je ACH Volley Ljubljana. Da gre za zelo organiziran klub, sem slišal že od reprezentančnih kolegov, ki so nastopali za ta klub. Nadvse me veseli tudi dejstvo, da se gradi močno jedro ekipe," je dejal Mašulović, ki bo z Videčnikom in Rutarjem sestavljal blokerski trio.

Ta čas sta oba igralca na pripravah s srbsko reprezentanco, ki jo konec meseca čaka nastop v Ligi narodov.