Aljaž Pegan je zadovoljen z nastopom v Dohi. Foto: STA
Aljaž Pegan je zadovoljen z nastopom v Dohi. Foto: STA

"Sam sem zelo zadovoljen, da sem vajo dobro naredil, da sem imel toliko kondicije in da mi je precej dobro uspel tudi seskok in to je to. Sicer mi ni uspela povsem tako težka sestava, kot sem si želel, a to sem dobro izpeljal, poleg tega pa česa več danes tako in tako ne bi mogel doseči, saj sta imela prva dva veliko prednost zaradi izhodiščnih ocen. Sicer nista telovadila ne vem kako lepo, vendar se večja težavnost na koncu precej pozna. To je bilo največ, kar sem danes lahko iztržil na tem tekmovanju, zato sem lahko zadovoljen," je po tekmi dejal 35-letni Ljubljančan.
Dobro tempiranje forme
"Vidi se, da mi gre s tekmovalno kondicijo na bolje; hitro napredujem in zdi se mi, da dobro tempiram formo do bližnjega evropskega prvenstva. Prej me še čez dva tedna čaka nastop na svetovnem pokalu v Parizu, in če mi bo vaja tako uspela, kot mi je tu, bom zelo vesel," je še dodal Pegan.

Uspešna je bil tudi 15-letna Teja Belak. Na gredi je z oceno 12,95 zasedla peto mesto. Mlada telovadka je bila v Katarju v finalu že na preskoku, ko je prav tako zasedla končno peto mesto. Svetovni pokal se zdaj seli v Pariz, kjer bo čez 14 dni naslednja tekma.