Nogometaši se bodo lahko predstavili in povezali na svetovnem trgu. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Nogometaši se bodo lahko predstavili in povezali na svetovnem trgu. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Fieldoo.com bo brezplačna interaktivna globalna platforma, ki bo omogočala interakcijo med športniki, agenti, skavti, klubi ... Vsak športnik - od mladih obetavnih, do tistih, ki morda ne zasedajo prvega kakovostnega razreda - se bo lahko povezal s soigralci, nasprotniki itd. in z (zainteresiranimi) agenti, klubi ter jih ažurno obveščal o svojih dosežkih prek atraktivnega športnega življenjepisa, ki ga bo lahko nenehno urejal. Prav tako ga bo lahko po želji enostavno (na eni sami spletni povezavi) delil na družbenih omrežjih itd.
Vse pomembne informacije na enem mestu
Osnovna ideja je sicer enostavna, a bistvena: Fieldoo kot karierno športno omrežje bo vsakemu športniku (najprej nogometašem, nato košarkarjem in drugim), ki bo to želel, omogočal, da se predstavi in poveže na svetovnem športnem trgu ter naredi korak naprej na svoji športni poti. Poleg tega bo spletno mesto nadvse primerno za oblikovanje preglednega in urejenega kariernega življenjepisa, ki ima za vsakega športnika posebno vrednost.
Na drugi strani bo agentom, skavtom, trenerjem ali klubom omogočal preprosto orodje za iskanje točno določenih športnih profilov ter povezovanje z njimi. Tako bo služil kot odličen pripomoček, ki bo vsem občutno skrajšal čas in stroške, saj bodo vse pomembne informacije na enem mestu.
Še pred "lansiranjem", ki se bo predvidoma zgodilo ob koncu junija, lahko nogometaši na www.fieldoo.com že zdaj "zaprosijo" za ekskluzivno vabilo ter spremljajo zadnje korake pred začetkom in kot prvi dobijo vabilo, ki ga bo mogoče unovčiti takoj, ko bo stran zaživela.