Petra Majdič se je prejšnji mesec poslovila v svojem slogu. Foto: EPA
Petra Majdič se je prejšnji mesec poslovila v svojem slogu. Foto: EPA

MMC-jev novinar Slavko Jerič je na svojem blogu v redni mesečni rubriki pod drobnogled vzel dogajanje v marcu. V temi meseca izpostavlja konec sezone zimskih športov, kjer med drugim omenja različni poti karier Primoža Peterke in Petre Majdič, uspešne nastope slovenskih športnikov na svetovnih prvenstvih (le biatlonci niso osvojili medalje) in majhni selekciji kadrov, zaradi česar bi morali trenerji še bolj paziti na njihov potencial in razvoj.

Rokometni obračun na robu igrišča
Jerič v svojem zapisu omenja tudi nove težave v hokejskem in rokometnem državnem prvenstvu. Na ledeni ploskvi je tokrat zatajila videoanaliza na prvi tekmi finala DP-ja, na rokometnem igrišču pa je zaradi slabega sojenja na tekmi med Cimosom Koprom in Loko zavrela kri med domačim igralcem Urošem Elezovićem in gostujočim trenerjem Gregorjem Cvijičem.

Trojke padale z neba
Med drugim preverite, kateri tenisač je marca postavil svetovni rekord v hitrosti servisa ter si oglejte dramatičen konec košarkarske tekme med Unicajo in Realom, na kateri so trojke v zadnjih sekundah padale z neba.