Igralci Puntarja se veselijo zmage na četrti tekmi. Foto: Drago Perko
Igralci Puntarja se veselijo zmage na četrti tekmi. Foto: Drago Perko

Gostitelji so tekmo pričeli v postavi Aljaž Laharnar, Benjamin Melink, Igor Kragelj, Andraž Gregorčič, Aljoša Mohorič, oslabljeni Litijani (brez Gašperja Vrhovca) pa so pritekli na igrišče v zasedbi Mile Simeunovič, Igor Osredkar, Dejan Simić, Alen Fetić, v vratih pa je stal Damir Puškar.

Vsi goli padli v prvem polčasu
V 12. minuti je bila boljša igra gostiteljev nagrajena. Po hitri akciji Boruta Ručne in Čujca je bil uspešen Melink. Sledile so litijske minute, v 15. minuti so gostje izkoristili napako domače ekipe, ki je izgubila žogo na sredini, z desne je zadel Simić. Prav tako z desne je bil tri minute zatem uspešen še Simeunovič. Dobrih 30 sekund pred odmorom so Litijani v svojem šestercu zrušili Čujca, ki je bil zanesljiv izvajalec najstrožje kazni.

V drugem delu je okoli 300 gledalcev spremljalo dober futsal, priložnosti so se vrstile z ene in druge, a redni del ni prinesel več spremembe.

Streli s šestih metrov so loterija, Puntar pa je bil zbran vse do konca. Že tretjič zapored so Tolminci v izločilnih bojih v tej sezoni slavili po streljanu šestmetrovk, dvakrat so bili uspešni tudi v polfinalu.

V petek bodo oboji spet oslabljeni. Pri Litiji bosta manjkala Danijel Pantić in Alen Fetič, v vrsti Puntarja pa Kristjan Čujec in Aljaž Laharnar.

Četrta tekma:
PUNTAR - LITIJA 2:2
* 12:11, 2:2 (2:2)
Melink 12., Čujec 20./6-m; Simič 15., Simeunovič 18.

6m:
Puntar:
Kragelj, Čujec, Ručna, Melink, Štendler, Kurinčič, Gregorčič, Vidič, Širok, Mohorič
Litija: Pertič, Fetič, Pantić, Simič, Simeunovič, Kristan, Račič, Bučar, Tokič

* - po streljanju 6-m

Izid v zmagah je v odebeljenem tisku; igrajo na 3 zmage.