Tjaša Šeme je zelo dobro opravila tudi nastop z žogo. Foto: MMC RTV SLO
Tjaša Šeme je zelo dobro opravila tudi nastop z žogo. Foto: MMC RTV SLO

Tjaša Šeme je za prikazano prejela 24,1 točke, skupno pa je v konkurenci 147 telovadk po treh nastopih na 33. mestu. V vodstvu je Rusinja Jevgenija Kanajeva. Potem ko so prireditelji SP v olimpijskem športnem kompleksu v Moskvi v torek podelili prva dva kompleta odličij, se je danes nadaljevalo ekipno tekmovanje ter boj za finale mnogoboja.

Poleg Šemetove, ki niza uspešne nastope, sta z žogo dobro nastopili tudi Evita Pšeničny in Pia Arhar. Pšeničnyjevi se je v sestavo prikradlo nekaj nepotrebnih manjših napak, za nastop pa je prejela 21,25 točke in je skupno na 95. mestu, Arharjeva pa je začela malo slabše, nadaljevala pa zelo dobro in si prislužila 21,45 točke, kar pomeni, da je v skupni razvrstitvi po treh nastopih na 99. mestu.

Slovensko ekipo v četrtek čakajo še nastopi s trakom, ko bo v reprezentanci poleg Šemetove in Arharjeve namesto debitantke Pšeničnyjeve, ki je z odliko opravila vse svoje tri nastope na prvenstvu, nastopila še Gruša Kočica. Prireditelji bodo razdelili še dva kompleta kolajn za nastope z žogo in trakom, znan pa bo tudi končni vrstni red ekip in posameznic.