Slovenci so gladko odpravili Andoro. Foto: Drago Perko/futsal.si
Slovenci so gladko odpravili Andoro. Foto: Drago Perko/futsal.si

Tudi druga tekma sodi v sklop priprav Slovenije na kvalifikacije za Euro 2012, ki jih bo februarja 2011 gostilo Laško, prvenstvo pa januarja 2012 Zagreb in Split. Slovenija je tekmo začela v postavi Rok Mordej, Marko Hrvatin, Kristjan Čujec, Benjamin Melink, na vratih pa je bil Damir Puškar.
Simič in Mordej za 2:0
Celoten prvi del je minil v terenski premoči Slovenije, ki si je ustvarila precej priložnosti za strel, ob vsem tem pa je šlo za izdelane akcije. Po dobrih treh minutah so vstopili Alen Fetič, Dejan Simič, Igor Osredkar in Damir Pertič. Prav Pertič in Simič sta najzaslužnejša za vodstvo Slovenije v 11. minuti. Litijčana sta lepo izigrala goste, zadel pa je Simič. V 14. minuti je bilo že 2:0, uspešen pa domačin Mordej. Ob majhni nepozornosti v domači obrambi so gostje hitro to kaznovali, v 15. minuti je Margai Rabentos matiral Puškarja. Na 3:1 je povišal Igor Osredkar, za 4:1 pa je bil v izdihljajih prvega polčasa uspešen Sebastijan Drobne.

Pertič zadel dvakrat v minuti
V drugem polčasu se razmerje moči na parketu ni spremenilo. Ritem igre so narekovali gostitelji. V 29. minuti so se je v dveh napadih dvakrat med strelce vpisal Pertič, temu pa je sledila minuta odmora na zahtevo gostujoče klopi. Končni rezultat je v 39. minuti postavil lanski kralj strelcev 1. SFL Marko Hrvatin.

Pripravljalna tekma, Rogatec:
SLOVENIJA - ANDORA 7:1 (4:1)
Simič 11., Mordej 14., Osredkar 18., Drobne 20., Pertič 29., 29., Hrvatin 39.; Rabentos 16.