Tone Turnšek (levo) bo ostal na mestu predsednika celjskega kluba. Foto: RTV SLO
Tone Turnšek (levo) bo ostal na mestu predsednika celjskega kluba. Foto: RTV SLO
Zvesti celjski navijači
Celjane bo spet bodril poln Zlatorog. Foto: RTV SLO

"Gostimo ekipo iz prve evropske lige. Vsi vemo, da nas čaka izjemno težko delo. Nekoliko nam je žal, da že na prvi tekmi nismo izkoristili nekoliko slabšega dneva španske ekipe, a naredili bomo vse, da se jim oddolžimo," se edinega poraza v tej sezoni spominja trener Požun.

Španci v mesto ob Savinji prihajajo v polni postavi. Celjanom so na prvi tekmi, ki jo je Ademar dobil s 27:26, največ težav povzročili Norvežan Kristian Kjelling (8 golov), Španec Rodriguez Raul Entrerrios (7) in vratar iz BiH-a Mirko Alilovič (14 obramb).

"Naš edini cilj je, da dvorana Zlatorog ostane nepremagljiva za druge ekipe. Skupaj s soigralci bom naredil vse v tej smeri in upam na nov spektakel," je odločen Uroš Zorman.

Celjani bodo imeli še dodaten motiv, saj bi z zmago predsedniku kluba Tonetu Turnšku podarili najlepše možno darilo za 65. rojstni dan in upokojitev z mesta predsednika uprave Pivovarne Laško. Srečanje, ki ga bosta sodila Nemca Holger Fleisch in Jürgen Rieber, si boste lahko od 18.15 lahko ogledali v neposrednem prenosu na Televiziji Slovenija.

SKUPINA B, 6., zadnji krog

Sobota ob 18.15:
CELJE PIVOVARNA LAŠKO - ADEMAR LEON
ATHINAIKOS - SÄVEHOF

Lestvica:                             
ADEMAR LEON           5  4 0 1  8 točk
CELJE PIV. LAŠKO      5  4 0 1  8     
SÄVEHOF               5  2 0 3  4     
ATHINAIKOS            5  0 0 5  0