Vse kaže, da se bo Uroš Zorman v nedeljo vrnil na parket. Foto: RTV SLO
Vse kaže, da se bo Uroš Zorman v nedeljo vrnil na parket. Foto: RTV SLO
Sergej Harbok in Uroš Zorman
Si bo celjski Belorus čestital za rojstni dan z zmago? Foto: RTV SLO

Dodaten motiv predstavlja nasprotni trener Ulf Siferston, ki je izjavil, da Celjani niso več to, kar so bili in so seveda premagljivi. Rumeno-zeleni so do konca sezone že izgubili Matjaža Brumna, zato jih toliko bolj veseli vrnitev Uroša Zormana.

Danci bodo nedvomno zelo težak nasprotnik. Večinoma igrajo obrambo 5-1 in 6-0. V zadnjem času samo slednjo, kjer se je poškodoval Boris Schnucel. Ob tem pa imajo kar nekaj težav s poškodbami v svojih vrstah, saj imajo poškodovane tri igralce, poleg Schnucla še Sebastiana Sieferta in Andersa Oechlerja. Naša prednost je izredno trda igra v obrambi, kjer bomo skušali doseči, da bodo naredili veliko napak," je nasprotnika predstavil celjski strateg Miro Požun.

Bo slavil na rojstni dan?
"Na videokasetah smo spoznali dansko ekipo. Naš cilj je jasen. Če bomo igrali, tako kot znamo, in če si bomo zmage seveda tudi želeli, nam enostavno ne more spodleteti," je optimističen Sergej Harbok, ki bo v nedeljo na dan tekme dopolnil 23 let.

Pravico na tekmi bosta delila Avstrijca Gerhard Reisinger in Christian Kaschuetz. Zanimivo je, da je povratna tekma v nepremagljivem Zlatorogu (10. decembra), že razprodana!

Liga prvakov, osmina finala, prve tekme:
Sobota ob 18.00:
GORENJE VELENJE - MONTPELLIER
Povratna tekma bo 11. 12. ob 17.00.

Nedelja ob 16.30:
KOLDING - CELJE PIVOVARNA LAŠKO
Povratna tekma bo 10. 12. ob 19.00.

Sobota:
ADEMAR LEON - PORTLAND SAN ANTONIO
FOTEX - AARHUS

Nedelja:
MAGDEBURG - BARCELONA
ZAGREB - FLENSBURG
PARIS - KIEL

Torek:
PICK SZEGED - CIUDAD REAL