Foto:
Foto:
Ob bučni podpori s tribun bo Celjanom še lažje.

Kljub prednosti s prve tekme so glave trezne.Niti malo podcenjevanja ne sme biti, so si enotni Celjani. Ne gre se zanašati na to, da bo imel Lemgo nov slab dan.

Jure Natek opozarja: "Štirje goli ne pomenijo toliko, da bi lahko mirno spali. Lemgo še ni obupal! Tudi mi imamo rezerve. V Nemčiji smo izgubili veliko žog. Zunanji smo preveč igrali proti sredini, kjer so najvišji. Igro moramo bolj raztegniti."

Tudi trener Miro Požun je previden: "Igrati bomo morali izjemno previdno in motivirano, le v tem primeru se lahko nadejamo uvrstitve v polfinale. Najbolj me veseli, da so vsi igralci zdravi in z nestrpnostjo pričakujejo revanšo. Do pokroviteljev in gledalcev imamo veliko obveznost, upam da bomo njihove želje in pričakovanja uresničili."

Pri evropskih prvakih ni težav s poškodbami, medtem ko pri izkušenih Nemcih ne bo igral Volker Zerbe. Vprašljiv je Florian Kehrmann.

V boj tudi Krim in Gorenje
Igralke Krima bodo na začetku izločilnih bojev gostovale v vročem Skopju pri Kometalu. Ljubljančanke so Makedonke letos že dvakrat premagale. Več tukaj. Pester rokometni večer bodo dopolnili Velenjčani, ki bodo v pokalu pokalnih zmagovalcev igrali proti bosanskem Izvidjaću. Zaloga s prve tekme je lepa - šest golov.

Liga prvakov (M), četrtfinale, povr. tekme
Danes ob 17.30: *
CELJE PIVOVARNA LAŠKO - LEMGO 33:29 Ob 16.30: BARCELONA - KIEL 25:30 Ob 16.45: FOTEX - CIUDAD REAL 22:29 Nedelja ob 15.00: FLENSBURG - MONTPELLIER 22:36 * - izidi prvih tekem