Vratar Gorazd Škof med snemanjem v dvorani Stožice. Foto: RZS
Vratar Gorazd Škof med snemanjem v dvorani Stožice. Foto: RZS
Uroš Zorman in Gašper Marguč
V skupini s Slovenijo in Poljsko sta še Portugalska in Ukrajina. Po dveh krogih ima Slovenija 4 točke. Na EP se uvrstita prvouvrščeni ekipi. Foto: RZS

Slovenska rokometna reprezentanca bo naslednji mesec prvič igrala v ljubljanski dvorani Stožice. Z uspehom proti izjemno močni Poljski bi se Slovenci močno približali uvrstitvi na EP 2012, ki bo v Srbiji.

Snemali v soboto opolnoči
Zmagi bi bili vsekakor bližje, če bi jih spodbujala polna dvorana v Stožicah. V ta namen je trojica reprezentantov in selektor Denič v soboto okoli polnoči v dvorani v Stožicah snemala spot, ki se bo predvajal tako na spletu kot tudi na TV Slovenija. Osrednja ideja spota je prikazati željo po uspehu proti Poljski pred polno dvorano v Stožicah.

Tako Denič kot Zorman, Škof in Marguč so se izkazali za zelo dobre igralce, med snemanjem pa je bilo navkljub pozni uri (Zorman in Marguč sta prišla takoj po tekmi Celje Pivovarna Laško - Kielce) vseskozi sproščeno vzdušje in dobra volja. Če bo tako tudi proti Poljakom, je del naloge že opravljen.

Prenos tekme na TV SLO
Spot se bo začel predvajati naslednji teden, v fotogaleriji pa si oglejte nekaj za "pokušino". Tekmo Slovenija - Poljska bo prenašala Televizija Slovenija.