Pri prvi zmagi Kopra je blestel Milorad Krivokapić, ki je proti Wisli dosegel kar 10 zadetkov. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Pri prvi zmagi Kopra je blestel Milorad Krivokapić, ki je proti Wisli dosegel kar 10 zadetkov. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Slovenski prvaki so po porazu proti Metalurgu v Bonifiki premagali Wislo. Samozavest je tako na visoki ravni, optimizem vliva predvsem dobra igra v obrambi. Trener Fredi Radojkovič zaradi poškodb ne more računati na Bojana Skoka in Sebastjana Skubeta.

Bundalo upa na nov par točk
"Constanta je dokazala, da je zelo dobra ekipa. Wisla iz Plocka je šele v sklepnih minutah domače tekme zlomila odpor romunske ekipe. Pred nami je težka preizkušnja, a dali bomo vse od sebe. Upamo, da se bomo iz Romunije vrnili z dvema novima točkama," je pred gostovanjem v Romuniji optimističen krožni napadalec Uroš Bundalo.

Robert Konečnik pa pred tekmo razmišlja: "V Romuniji se obeta hud in negotov boj. Constanta ima v svojih vrstah nekaj zelo dobrih posameznikov, mi pa v Buzau potujemo brez Skoka in Skubeta. Upam, da bomo v kratkem kompletni, v tako hudem tekmovalnem ritmu na domačem in mednarodnem prizorišču potrebujemo čim več igralcev."
Liga prvakov, skupina C

Četrtek ob 19.00:
CONSTANTA - CIMOS KOPER (Prenos na TVS 2)

Nedelja:
WISLA PLOCK - ST. PETERSBURG
HAMBURG - METALURG
Lestvica: Hamburg 4, Metalurg 3, Cimos Koper in Wisla po 2, St. Peterburg 1, Constanta 0 točk.