Foto:
Foto:

Po tesni zmagi na prvem letošnjem srečanju v Nišu bodo varovanke Toneta Tislja prvo domačo tekmo odigrale v popolni postavi, v katero se bodo z nekoliko večjo vlogo vključile tudi Anja Frešer, Nataša Derepasko in kapetanka Deja Doler.

"Norvežanke so v prvem krogu izgubile, a so vredne spoštovanja, čeprav ne vem, kako igrajo," je o tekmicah razmišljal Tiselj. O odhodu Tanje Logvin in pridobitvi nove leve zunanje igralke pa je dodal: "Če nam bo uspelo najti kakšno dovolj kakovostno in predvsem prosto igralko bomo zadevo realizirali, toda ne za vsako ceno."

Po slabi predstavi na tekmi v Srbiji in Črni Gori in pred srečanjem v Ljubljani je Tanja Oder dejala: "Ne vem kdaj se mi je nazadnje pripetilo, da sem ostala po 60 minutah z ničlo v rubriki zadetkov. Pride takšen dan, vsakdo ima pravico na slabega, toda že proti Norvežankam bo vse drugače. Seveda pričakujem dobro igro in našo zmago."

Iz vodstva kluba so sporočili, da bodo ob uvrstitvi v četrtfinale vse nadaljnje tekme v Evropi v tej sezoni odigrali v mali dvorani Hale Tivoli.