Foto:
Foto:

"Po tekmi v Larviku sem bil zelo jezen zaradi neodgovorne igre v obrambi, analiza tekme je to le potrdila. Prepričan sem, da tako slabe predstave ne moremo ponoviti. Igralke so dovolj zrele in se zavedajo storjenih napak na prvem polfinalnem dvoboju. Upam, da jih bodo na revanši v Ljubljani tudi odpravile," je dejal strateg Ljubljančank Tone Tiselj.

"V naši igri so velike rezerve. V vsakem primeru moramo pozabiti na prednost in dvoboj začeti iz ničle. Ne smemo ponoviti predstave s prve tekme, vsaka ležernost se nam lahko maščuje," pravi Špela Cerar, medtem ko je Rugile Kliukaite dodala: "Na prvi tekmi smo s slabo predstavo iztržile fantastičen izid, skupaj s soigralkami pa se zavedam, da se tako ugoden razplet več ne more ponoviti. O naši uvrstitvi v finale sem prepričana, vendar nas v soboto čaka zelo težka in negotova preizkušnja. Potrebno bo pokazati vse znanje, v nasprotnem primeru se nam ne obeta nič dobrega."

Njihove tekmice so se zelo resno lotile povratnega dvoboja. V slovensko prestolnico bodo Skandinavke prišle že v četrtek in se temeljito pripravile za dvoboj z Ljubljančankami. Kljub zaostanku treh golov se norveške igralke še vedno niso predale, ravno nasprotno, prepričane so, da lahko nadoknadijo razliko in se uvrstijo v veliki finale. Tekma se bo začela ob 18.15.