Tanja Oder je prepričana, da potnik v polfinale še ni odločen. Foto: RTV SLO/A. P.
Tanja Oder je prepričana, da potnik v polfinale še ni odločen. Foto: RTV SLO/A. P.
Katja Kurent
Katja Kurent bi lahko zelo pomagala na povratni tekmi. Foto: www.rkkrim-klub.si

Že lani so v četrtfinalu v Tivoliju nadomestile visok zaostanek proti Ladi iz Toljatija. Trener Robert Beguš svojim varovankam očita mlačno igro v obrambi. Pričakuje podobno igro kot v prvih 20 minutah proti Aalborgu. Ni zadovoljen z učinkom zunanjih igralk, predvsem pa bo treba zaustaviti Bojano Popović, ki je v nedeljo zabila kar 13 golov.

Se bo Kurentova vrnila?
Zelo se je poznala odsotnost obrambne specialistke Katje Kurent-Tatarovac, ki na prvi tekmi ni igrala zaradi poškodbe meniskusa. "Res bi nam Katja prišla še kako prav, toda obenem je njena menjava Anja Argenti povsem korektno opravila svojo nalogo, pa čeprav so se ji pripetile nekatere napake," je povedal Beguš.

Odrova ne pozna predaje
"Vedno sem bila optimist. Toda na sobotni tekmi se nam bo moralo poklopiti res veliko stvari. Vse bo odvisno od obrambe, vemo, da je to naš zadnji vlak, zavedamo se težke naloge, toda verjamem, da bomo na igrišču prav vse s svojim maksimumom pripomogle k izničenju zaostanka. Nimamo česa izgubiti," je odločna kapetanka Tanja Oder.

Andersenova ne pozna meja
Pri Krimu upajo, da bosta španska sodnika znala kaznovati trenerko Anjo Andersen, ki vseskozi pritiska na delivce pravice. Nemška sodnika sta nekdanji rokometni zvezdnici dovolila skoraj vse, prišlo je tudi do fizičnega kontakta med obema trenerjema.

Povratna tekma se bo v Tivoliju začela v soboto ob 20.10.

C. R.