Ljudmila Bodnjeva:  Točk imamo dovolj,   vendar zmage vedno potrebujemo! Foto: Jure Makovec
Ljudmila Bodnjeva: Točk imamo dovolj, vendar zmage vedno potrebujemo! Foto: Jure Makovec
Krimovke pričakujejo Metz

Tekma na Kodeljevem, na kateri tudi tokrat ne bo vstopnine, bo v soboto ob 18. uri. Krimovke so z Metzem v gosteh igrale na uvodni tekmi te sezone in ga povsem nadigrale. Že po prvem polčasu so imele deset golov prednosti. Končni izid je bil 37:30.

Trenerka Marta Bon priznava, da forma trenutno ni optimalna, saj najboljšo pripravljenost načrtuje za začetek februarja. Vseeno verjame, "da znamo hitro teči, da znamo tudi zadevati in da se znamo boriti. To pričakujem tudi v soboto, čeprav bomo verjetno delale več napak kot takrat, ko smo v pravi formi!"

Podobno meni krožna napadalka Ljudmila Bodnjeva."Malce smo še evforične od odličnega prvega dela tekmovanja. V glavah se dejansko že bolj oziramo proti 2. delu, za takrat tudi tempiramo formo. Trenutno nismo optimalno pripravljene, ampak gotovo bomo šle na zmago tudi proti Metzu. Točk imamo dovolj, vendar zmage vedno potrebujemo."

Čeprav je finančne stanje v klubu klavrno, so tigrice v prvih štirih krogih navdušile in s prepoznavno, hitro igro svojim tekmicam niso dopustile veliko možnosti za uspeh. Nagrada za to je bila predčasna zagotovitev 1. mesta in bolj sproščeno vzdušje pred zadnjima krogoma.

Liga prvakinj, 5. krog
Skupina B, sobota ob 18.00:
KRIM MERCATOR - METZ

HYPO - AALBORG

Lestvica: Krim Mercator 8, Metz 3, Aalborg 2, Hypo 2 točki.

Krimovke pričakujejo Metz