Foto:
Foto:
Gorazd Škof ima trebušno gripo, a bo do nedelje verjetno že nared.

Prvi korak do zastavljenega cilja je nedeljska tekma na Poljskem. Evropski prvaki so se z Wislo v Celju mučili 20 minut, nato pa le dokazali kakovost. Vzdušje v ekipi je po sobotni tekmi, ki so jo nesrečno izgubili, še boljše, brez težav pa vseeno ne gre. Vratar Gorazd Škof je namreč zbolel za trebušno gripo.

Nenad Bilbija po poškodbi rame že trenira, vedno bolje pa je tudi s kapetanom Edvardom Kokšarovom, ki je pred gostovanjem v Plocku povedal: "Zavedamo se, da je Wisla kakovostna ekipa. Čaka nas izjemno težko delo. Motivacije ne bo manjkalo. V imenu soigralcev obljubljam zmago!"

Tudi trener Miro Požun ceni tekmeca: "Poljaki so bili v Celju v prvih dvajsetih minutah povsem enakovredni, pa tudi njihova zadnja igra v Beogradu je bila zelo dobra. Na domačem igrišču igrajo bolje kot na gostovanjih, tako da bo potrebno igrati zelo pazljivo. Lep umetniški vtis v Španiji nam nič ne pomeni, ostali smo brez točk. Na Poljskem moramo zmagati, čeprav za nas tekma ni življenjskega pomena. Naslednja s Crveno zvezdo pa bo."