Foto:
Foto:
Gorazd Škof ni bil zadovoljen z opravljenim delom na prvi tekmi.

V Barceloni bo Celjane spodbujalo 380 navijačev iz domovine, kar je maksimalno število Slovencev, ki so jih pripravljeni sprejeti v Blaugrani. Igralci in stroka poudarjajo, da bodo v Španiji poskušali zmagati, saj se jim branjenje treh zadetkov prednosti s prve tekme lahko maščuje. Trener Miro Požun meni, da imata obe ekipi enake možnosti za preboj v finale.

Na sobotni tekmi (16.45) bo več časa na igrišču zagotovo preživel Goran Kozomara, ki zaradi poškodbe zapestja v Celju ni veliko igral.

"V Barcelono odhajamo na zmago, ne mislimo braniti za rokometne razmere dokaj majhne prednosti. Pričakujem dobro in težko tekmo, ki bo v primerjavi s prvo bržkone še bolj moška. Če bomo v obrambi odigrali tako kot znamo, potem imamo lepe možnosti, da se drugič zapored uvrstimo v veliki finale. S tem bi lahko vrnili vso ljubezen, ki smo jo deležni s strani naše armade privržencev," je pričakovanja pred tekmo razkril Uroš Zorman.

Veliko bo odvisno od vratarja Gorazda Škofa. Na prvi tekmi ni bil najbolje razpoložen, v drugo pa upa na bolje: "Jaz nisem imel svojega dneva, tudi nasprotna vratarja na srečo ne, saj so napadalci obeh ekip v izredni formi. Moram se približati 16 do 17 ubranjenim strelom."

LIGA PRVAKOV, polfinale, povratni tekmi

Sobota ob 16.45:

BARCELONA - CELJE PIVOVARNA LAŠKO *31:34

Nedelja ob 17.00:
MONTPELLIER - CIUDAD REAL *24:30

* - izida prvih tekem