Foto:
Foto:
Susana Fraile,je na prvem srečanju petkrat zatresla mrežo Krima.

Eldo so krimovke enkrat letos že spravile na kolena. Na gostovanju v Španiji so slavile s 30:25. S po šestimi zadetki sta bili najboljši strlki slovenskih rokometašic Tanja Dajčman in Ljudmila Bodnjeva. Tekma bo danes ob 18.15.

"Španska ekipa je ob naši najmočnejša v skupini D, zato zasluženo napreduje v drugi del tekmovanja. Za oba kluba je tekma prestižnega pomena, toda verjamem, da se bodo rokometašice Elde želele maščevati za poraz na domačem parketu. Za nas bo tekma pomembna, saj gre že za pripravo na četrtfinalne boje. Srečanje bo dobrodošlo tudi za utrditev nekaterih taktičnih zamisli, ki smo jih začeli udejanjati na pripravah na Brdu pri Kranju in tudi že na tekmi z igralkami Niša," pred tekmo napoveduje trener Krima Tone Tiselj, ki ne bo mogel računati na poškodovane: Natašo Derepasko, Dejo Doler in Olgo Čečkovo.

Tiselj naj bi dal priložnosti igralkam, ki so doslej manj igrale: "Imamo širok izbor igralk, tako da se bomo morali zanesti na pomoč nekaterih, ki so doslej dobivale manj priložnosti. Proti Nišu smo ponudili večjo minutažo Miši Marinček in Anji Argenti, tokrat pa bo morda debitirala Kristina Mihič."

Slovenke bodo zadnjič letos nastopile na Kodeljevem - od četrtfinala naprej bo njihov dom Tivoli. Selitve pod Rožnik se že veseli Deja Doler: "Veselimo se predvsem dejstva, da bodo naši zvesti navijači lahko prihrumeli v bistveno večjem številu, pa tudi udobje je v Tivoliju nedvomno dosti boljše."