Foto:
Foto:
Vratar Gorazd Škof obljublja boljšo igro kot v Beogradu.

Poljaki so v prvem krogu doma visoko izgubili s Portlandom (19:30), a trener Miro Požun opozarja, da jih to ne sme zavesti: "Wisla goji rusko šolo. V obrambi igrajo sistem 5-1, v napadu pa so nevarni iz vseh položajev. Imajo širok igralski kader. Treba bo igrati na vso moč in brez podcenjevanja."

"V nekaterih medijih je bilo po beograjskem porazu zapisano, da so znotraj naše ekipe močna trenja, toda resnica je drugačna. Kljub porazu so odnosi normalni."
Igralci se zavedajo, da bo potrebno za zmago proti Wisli pokazati več kot proti Crveni Zvezdi, ko so napravili ogromno število tehničnih napak.

"Predstave iz Beograda enostavno več ne smemo ponoviti in je najbolje, da jo čim hitreje pozabimo. V dvoboju z Wislo obljubljamo veliko boljšo igro," je dejal vratar Gorazd Škof, medtem ko je Jure Natek dodal: "O Wisli nismo veliko razmišljali, a jasno je, da nas zanimata le dve točki. Na zmago lahko računamo le ob zavzeti in srčni igri."

V celjskem taboru zdravstveno stanje ni blesteče: Sergej Rutenka je moral na operacijo zoba, Matjaž Brumen pa je zbolel. Bržkone bosta oba pomembna člena v celjski rokometni verigi na naslednji mednarodni tekmi nastopila, Miha Gorenšek pa bo zaradi poškodbe noge še nekaj časa odsoten z rokometnih igrišč.

Sobota:                                
CELJE PL - WISLA              ob 17.30 
                                       
PORTLAND - CRVENA ZVEZDA               
                                       
Lestvica:                              
PORTLAND SAN ANTONIO  1  1 0 0 30:19  2
CRVENA ZVEZDA         1  0 0 1 33:32  2
CELJE PIVOVARNA LAŠKO 1  0 0 1 32:33  0
WISLA PLOCK           1  0 0 1 19:30  0