Alem Toskić po šestih sezonah zapušča Celje. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Alem Toskić po šestih sezonah zapušča Celje. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

"Izjemno vesel sem podaljšanja pogodbe. Tu se počutim odlično, gre za moj klub in domače mesto, za katerega sem vedno pripravljen dati vse. Podaljšanje pogodbe je dokaz, da sem na pravi poti, hkrati pa obveza, da se moram še naprej skupaj s soigralci truditi upravičevati zaupanje, ki mi je bilo s to pogodbo izkazano. Vsekakor bom naredil vse, da ga upravičim in prepričan sem, da bomo s soigralci še naprej kazali tako dobre predstave, kot jih v zadnjem času," je dejal Ranevski, ki igra na položaju levega krila.

Na Toskićevem položaju Poteko, Žabič in Blagotinšek
Krožni napadalec Toskić zapušča Celje, kjer je igral zadnjih šest sezon in pustil močan pečat. A zaostrene gospodarske razmere, ki so znižale proračun kluba, vodstvu ne omogočajo nove pogodbe s Toskićem. Njegovo mesto bodo v novi sezoni poskušali zapolniti mladi upi Vid Poteko, Igor Žabič in Blaž Blagotinšek.

Po koncu sezone se bo iztekla pogodba trenutno poškodovanemu vratarju Dejanu Periću, ki bo končal igralsko kariero, a bo ostal v klubu v drugačni vlogi, saj so njegove izkušnje neprecenljive.