Foto:
Foto:
Trener Miro Požun je krenil v novo sezono brez Renata Vugrinca in Dejana Periča.

Evropskim prvakom se bo najbolj poznala odsotnost Dejana Periča (Barcelona) in Renata Vugrinca (Magdeburg). Odšla sta tudi Žikica Milosavljevič in Marko Oštir. Prišli so vratar Gorazd Škof, krožna napadalca Goran Kozomara in Matjaž Mlakar ter zunanji igralec Moldavec Vladimir Lollo.

"Celje ostaja velik klub, naši cilji so še vedno visoki. Pred začetkom sezone so se sicer pojavili nekateri pomisleki glede ekipe, po mojem mnenju pa smo sestavili zelo dobro kombinacijo mladih in izkušenih igralcev," je na predstavitvi dejal predsednik kluba Tone Turnšek.

"V naslednji sezoni bo zelo težko ponoviti izjemne uspehe iz minule sezone. V domačem prvenstvu se je izoblikovala manjša skupinica izjemno kakovostnih tekmecev, prednjači seveda velenjska ekipa, na mednarodni sceni pa so se nekatere ekipe dodobra okrepile. Novi igralci seveda terjajo nekatere spremembe na taktično-tehničnem področju, vendar sem prepričan, da bomo do prvih mednarodnih tekem že pravi," pravi trener Miro Požun.

Verjetno najtežja naloga v novi sezoni čaka Gorazda Škofa, ki bo na vratih zamenjal legendarnega Dejana Periča. "Pred menoj je težka in odgovorna naloga, mnogi vratarji se v kaj podobnega vsekakor ne bi drznili spustiti. Naslediti Periča v vratih je zelo drzna odločitev, vendar izziv sprejemam odgovorno," je neustrašen novi prvi vratar celjske ekipe.

Moštvo za sezono 2004/2005
Vratarji: Aljoša Rezar, Gorazd Škof in Gregor Lorger.
Krožni napadalci: Goran Kozomara, Matjaž Mlakar in Mihael Gorenšek.
Krilni igralci: Matjaž Brumen, Edvard Kokšarov, Dragan Gajič in Klemen Štruc.
Zunanji igralci: Sergej Rutenka, Vladimir Lollo, Nenad Bilbija, Miladin Kozlina, Jure Natek in Uroš Zorman.