Dragan Adžić bo imel na voljo precej spremenjeno zasedbo glede na četrtkovo tekmo. Foto: EPA
Dragan Adžić bo imel na voljo precej spremenjeno zasedbo glede na četrtkovo tekmo. Foto: EPA

Zaradi priprav Krima Mercatorja na bližnji četrtfinalni tekmi Lige prvakinj proti Vipersu v nedeljo ne bodo nastopile Ana Gros, Tjaša Stanko, Nina Žabjek in Nataša Ljepoja. Selektorju Draganu Adžiću ne bo na voljo niti Tamara Mavsar.

Slovenija je pred dvema dnevoma v Ljubljani proti Črni gori (28:33) doživela tretji poraz v pokalu Evropske rokometne zveze (EHF). To je namenjeno reprezentancam, ki ne nastopajo v kvalifikacijah za letošnje evropsko prvenstvo med 4. in 20. novembrom v Sloveniji, Črni gori in Severni Makedoniji.

Sorodna novica Črnogorke za zmago v Stožicah drugi polčas dobile za šest golov

"Prva tekma je odkrila vse naše slabosti, od pripravljenosti na tekmice do igre v vseh fazah tekme. Črna gora je bila v Stožicah sijajna in nam v pravem trenutku dala vse odgovore. Tako lahko do novembrskega evropskega prvenstva še marsikaj rešimo," je dejal Adžić. "V Podgorico potujemo brez petih igralk, ki so zaigrale na prvi tekmi. A tudi Severni Makedoniji smo se pred kratkim zoperstavili v nepopolni predstavi. Na nas je, da popravimo napake v igri in dobre trenutke s tekme v Ljubljani razpotegnemo. Čeprav bo naša zasedba oslabljena, ima potencial."

Tekma se bo začela ob 18. uri. Prenos bo na TV SLO 2 in MMC-ju.

Rokometašice v Podgorico močno oslabljene

Nedelja ob 18.00:
ČRNA GORA - SLOVENIJA

Vrstni red: Norveška 10, Črna gora 6, Slovenija 4, Severna Makedonija brez točk.