Foto:
Foto:
Anja Frešer je dožnica s prve tekme.

Trener Tone Tiselj je bil razočaran nad umazano igro Kometala v Skopju in nenehnim pritiskom na sodnike. V Tivoliju si želi predvsem pošteno sojenje. Po njegovih besedah ima Krim še veliko rezerv, saj so na prvem srečanju zadovoljile le dve ali tri igralke.

"Vodstvo Kometala se je pred tekmo v Skopju balo naše krožne napadalke Ljudmile Bodneve in poštenega sojenja francoskih mož v črnem. Že v prvih minutah so z grobimi prijemi predvsem Anžele Platon nekajkrat položili našo Ljudmilo, pa tudi sodnika sta se v kotlu dvorane Kale malce izgubila," je Tiselj okrcal Makedonski klub in sodnike.

O napredovanju ne dvomi Anja Frešer: "Vraževerja v naši slačilnici že lep čas ni več, tako da komaj čakamo na selitev v dvorano pod Rožnikom. Punce željno pričakujemo nastop v Tivoliju, ki ga sicer sama dobro poznam, saj sem vrsto let nastopala za Olimpijo. Težko napovem rezultat, toda prepričana sem, da bomo odigrale veliko boljšo tekmo kot v makedonski prestolnici. Zame osebno je celo bolje, da lovimo zaostanek treh zadetkov, saj bi v primeru naše zmage ali bolj tesnega izida v Skopju lahko prišlo do malodušja. Tako vsaj vemo, da moramo igrati na polno, saj lahko le na takšen način pridemo do želenega polfinala. Sem optimistka in verjamem, da bomo zmogle premostiti oviro imenovano Kometal."

LIGA PRVAKINJ, četrtfinale, povratne tekme:  
Sobota ob 17.30:                   *   
KRIM MERCATOR - KOMETAL SKOPJE   21:24 
                                       
Ob 16.15:                              
VIBORG (DAN) - DUNAFERR (MAD)    26:27 
                                       
Ob 19.00:                              
IKAST (DAN) - HYPO (AVT)         27:32 
                                       
Nedelja ob 16.25:                      
SLAGELSE (DAN) - ELDA PRESTIGIO  34:31 
                                       
         * - izidi prvih tekem