Foto:
Foto:

Krimovke se v Podgorici odpravljajo po dve točki, s katerima bi znova ujele zmagovalni ritem.

"Pred tekmo v Podgorici imamo na voljo tri treninge več kot pred minulo tekmo z Ikastom. Tokrat se bosta pomerili ekipi, ki sta v minulih letih odigrali veliko število medsebojnih dvobojev v evropskih pokalih. Obe ekipi sta spremenjeni, toda verjamem v zmožnosti naše ekipe. Čaka nas pravi pekel, vendar so moje igralke navajene igrati pod hudim pritiskom. V črnogorsko prestolnico gremo odločno na zmago," pravi trener Ljubljančank Robert Beguš.

Črnogorska ekipa je po hudem porazu z Ikastom v gosteh v naslednji tekmi premagala ukrajinsko Zaporožje, veliko vlogo pa je odigrala Sandra Kolaković, ki se je po lanskem zmagoslavju v Ligi prvakinj in uresničitvi svojih športnih ambicij vrnila v Budućnost. Nekdanja igralka Krima je ukrajinski ekipi nasula šest golov, ob Maji Bulatović pa bo ena najbolj nevarnih igralk za Luminito Dinu in Cecilio Leganger.

"V Podgorici nas čaka težka preizkušnja. Poraz z Ikastom je bila za vse naše igralke poučna šola, že smo povsem osredotočene na Budućnost," pravi nekdanja igralka podgoriške ekipe Tanja Tomanović.