Foto:
Foto:

"Nobene skrivnosti ni, želimo osvojiti prvo mesto v naši skupini in Budućnost premagati vsaj s tremi goli prednosti. Pred nami je težka in naporna tekma, vendar je naša ekipa dobro pripravljena," je uvodoma dejal pomočnik trenerja Toneta Tislja Robert Beguš. Tiselj je namreč po dogovoru z vodstvom kluba na dvodnevnem dopustu.

"Napovedujem juriš od prve do zadnje minute. V Črni gori smo dobro igrali od 20. do 50. minute, v tem obdobju smo si priigrali sedem golov prednosti, vendar so bile zelo slabe uvodne minute in zadnjih deset minut. Po zmagi nad Motorjem iz Zaporožja smo zelo pospešeno vadili, v četrtek in petek pa bo ritem treningov nekoliko popustil. Vse v želji, da bi igralke čim bolj sproščeno in sveže dočakale izjemno pomembno sobotno tekmo," je še dejal Beguš.

"Ekipi se poznata zelo dobro, med nami ni veliko skrivnosti. Budućnost v letošnji sezoni igra sijajno, premagamo jo lahko le z zavzeto in kakovostno igro. Imamo velik motiv, našim tekmicam se nameravamo oddolžiti za poraz (26:24) na prvi tekmi in osvojiti prvo mesto v skupini," pravi kapetanka Deja Doler, medtem ko je Litvanka Rugile Kliukaite dodala: "Krim je velik klub, naše ambicije pa so ubraniti naslov evropskih klubskih prvakinj. S Črnogorkami bo zelo težko. Če onemogočimo njihovo zunanjo linijo, potem bomo opravile veliko dela."