Urošu Zormanu so odvzeli kapetanski trak zaradi
Urošu Zormanu so odvzeli kapetanski trak zaradi "neprimernega obnašanja na igrišču". Foto: Sandi Fišer

"Novica je še sveža, saj mi jo je pet minut pred vašim klicem sporočil prijatelj. O tem nisem vedel prav nič. Včeraj po tekmi so nam sporočili sklepe o znižanju plač in še nečem, o odvzemu kapetanskega traku pa nihče ni črhnil besedice. V bistvu sem brez besed. Res je žalostno, da tako ugleden klub to dela na tak način, ampak oni so šefi in oni izdajajo sklepe," je povedal celjski organizator igre.

Znižanje plače je težko izvedljivo in tega se zavedajo
30-letnemu Zormanu po pogodbi ne morejo znižati plače, a so se v celjskem klubu odločili, da njemu tako kot Renatu Vugrincu in Alešu Pajoviču dajo v podpis aneks, ki bi prepolovil plačo. Pa bodo v to privolili? "Vsak normalen človek ve, da je to težko izvedljivo. Tega se zavedajo tudi v klubu. Januar bo zelo zanimiv. To so nam povedali tik pred dopustom in časa za premislek je še dovolj."

Blizu odhodu iz kluba
O morebitnem odhodu iz Celja je Zorman povedal: "Zadeve za zdaj ne bi obešal na veliki zvon. Bomo videli, kako se bo razvijala situacija. Vse bo znano kmalu, trenutno pa je status quo." Je optimist glede nadaljevanje kariere v Celju? "Težka bo, bomo videli," odgovarja Zorman.