Beno Udrih in Goran Dragić se veliko družita. Foto: MMC RTV SLO
Beno Udrih in Goran Dragić se veliko družita. Foto: MMC RTV SLO

Slovenska košarkarja sta torkov prosti dan izkoristila za sprehod po mestu, privoščila pa sta si tudi pico, kar je Dragiću povzročilo nemalo težav: "Imel sem težave. Edini sem jedel z nožem in vilicami po koščkih. Benu sem rekel: 'Glej, kako me vsi gledajo!' Ampak bila je dobra pica. Še zmeraj bi raje pico-burek v Ljubljani, ampak ni važno."

Udarci so sestavni del športa
Dragić je pred dnevi namreč izgubil del zoba, udaril ga je Al Horford. "Udarci so sestavni del športa. Boli, ko te udari, ampak zdaj je v redu. Nikoli nisem imel problema z bolečino. Tudi v tem primeru ne. Edino težko je govoriti, še posebej v angleščini. Rad bi igral z lepim nasmehom in celim zobom, da me ne bolita roka in noga. Čez noč se ne moreš pozdraviti. Jutri imamo prost dan, kar bo dobro za moje telo. Grem tudi k zobozdravniku. Drugače sem hodil v Phoenixu, tokrat pa prvič v Miamiju prek ekipe in bomo videli, ali je v redu," je še povedal najboljši slovenski košarkar.

Šla sta po nakupih
Udrih, ki je v New Yorku igral za Knickse sedem mesecev do lanskega septembra, mesto pozna in ga je razkazal tudi soigralcu v Miamiju, s katerim zelo uživata, med drugim, ker se lahko pogovarjata v slovenščini in dražita soigralce. "Šla sva malce nakupovat za božička, ker smo imeli prosti dan. Peljal sem ga poskusit pico - Joe's Pizza, ki je zelo znana. Tam v Sohu je nekje. Vrhunska pica. Vsi gredo tja," je povedal Udrih.

"Potem sem ga peljal še v Magnolia Bakery na bananin puding. Vrhunsko. Doma bi rekli 'avion'. Kot kaže, nama je dobro delo, saj smo nocoj zmagali," je še dodal Udrih.