Foto:
Foto:
Muamer Vugdalič

Z rahlo zamudo so se pridružili Mladen Dabanovič, Boštjan Cesar in Zlatko Zahovič, kot zadnji pa bo v torek prišel Adem Kapič. Za tekmo z Izraelom, ki bo v soboto, je na voljo še 1.500 vstopnic, sporočajo iz NZS-ja. Izraelci v Ljubljano prihajajo v četrtek popoldne, ko bo svoje načrte pred srečanjem razkril tudi selektor Slovenije Bojan Prašnikar.

Za Izrael spet Banin in Berkovich
Selektor izraelske nogometne reprezentance Avraham Grant je izbral nogometaše za tekmi proti Sloveniji in Malti. Grant je v primerjavi z zadnjo reprezentančno akcijo - prijateljsko tekmo z Rusijo, ki so jo njegovi varovanci v Moskvi dobili z 2:1 - v izbrano vrsto znova poklical kapetana Tala Banina, prav tako pa nogometaša angleškega premierligaša Manchester Cityja Eyala Berkovicha.

Velika okrepitev Domžal
Po Kačičniku in Djuranoviču, ki sta pogodbi z Domžalami podpisala po nedeljski tekmi z Mariborom, je član Domžal postal tudi reprezentant Muamer Vugdalič, ki je že dlje časa treniral z ekipo. Prestop v tuji klub ni uspel, prvi september pa je bil zadnji rok za registracijo igralcev, zato se je Vugdalič odločil za rumeno-modri dres, v katerem bo igral do konca sezone 2003/04. Če ne bo zapletov, bo Vugdalič registriran prihodnji ponedeljek. To pomeni, da bo lahko prvič zaigral 14. septembra v Dravogradu.