Privlačna mladenka in dober avtomobil sta vedno zmagovalna kombinacija. Foto: MMC RTV SLO/ Sašo Rejec
Privlačna mladenka in dober avtomobil sta vedno zmagovalna kombinacija. Foto: MMC RTV SLO/ Sašo Rejec

Sobota je bila tokrat rezervirana za avtomobilske lepotce vseh vrst, organizatorji pa so tudi letos resnično poskrbeli za pester sejemski program.

Na različnih predstavitvah ste si lahko ogledali nova vozila, oldtimerje, ponudbo avtoakustičnih podjetij in uvoznikov, dirkalna moštva in vozila ter seveda predelane avtomobile. Ogledati si je bilo moč tudi različne akrobatske točke z motorji in štirikolesniki, ki so dobesedno leteli v nebo, mini motodirko, predstavili so se avtomodelarji, slikarji na avtomobilsko pločevino, obiskovalci pa so lahko preizkusili tudi svoje vozne lastnosti in se preizkusili na treningu varne vožnje.

Tekmovanja v avtoakustiki in "tuningu"
Ponosni lastniki so se lahko s svojimi jeklenimi konjički pomerili v različnih tekmovanjih, od merjenja decibelov oziroma avtoakustiki, tuningu do merjenja glasnosti izpuhov. V sklopu sejma so tako potekali Južno evropsko prvenstvo v avtoakustiki, finale državnega prvenstva v avtoakustiki, Tuning show tekmovanje z izborom najlepše predelanih vozil po pravilniku SloTuning Racing rulebooka (STR) in finale državnega prvenstva v tuningu po pravilniku STR.

Ste bili tudi vi na sejmu? Naložite vaše fotografije in videoposnetke na Moj splet.

Tradicionalni "car wash"
K dobrim avtomobilom obvezno sodijo tudi lepa dekleta, zato ste si lahko oči "napasli" ne le na privlačnih hostesah, ampak tudi na posebni točki "car wash", ki je živi dokaz za to, da pranje avtomobila ni nujno dolgočasno opravilo.

Sejem lahko obiščete še v nedeljo, kjer bodo na svoj račun nekoliko bolj prišli tudi ljubitelji motociklov, med drugim pa bo s svojo kaskadersko točko nastopil tudi najbolj znan slovenski kaskader Rok Cvetkov.

Oglejte si še fotogalerijo in priložene videoposnetke.

Jure Rejec