Na Salsa Power Festivalu bo več kot 25 gostujočih in slovenskih učiteljev delilo svoje znanje in izkušnje. Foto: Salsa Power festival
Na Salsa Power Festivalu bo več kot 25 gostujočih in slovenskih učiteljev delilo svoje znanje in izkušnje. Foto: Salsa Power festival

Salsa Power Festival bo trajal od 9. do 11. oktobra in v treh dneh se bodo zvrstile plesne delavnice pod mentorstvom vrhunskih plesnih inštruktorjev, ob tem pa bo poskrbljeno tudi za nepozabno zabavo in možnost srečevanja novih ljudi.

Tudi letos bodo, kot obljubljajo organizatorji salse, učile svetovno znane zvezde iz sveta karibskih ritmov in domače dežele. Več kot 25 gostujočih in slovenskih učiteljev bo na delavnicah delilo svoje znanje in izkušnje. Obiskovalci festivala bodo lahko izbirali med različnimi slogi salse, kot sta LA stil ali NY stil ter neverjetna Cuban salsa. Izbor bodo obogatili tudi bachata, reggaeton in slavna Rueda de Casino, salsa, ki se pleše v krogu. Večere Salsa Power Festivala bodo popestrile petkova tematska in sobotna gala zabava v Festivalni dvorani ter nedeljska poslovilna zabava v Bubi.



Nagradna igra
MMC in organizator športno–plesni center Buba sta ljubiteljem salse ponudila po dve vstopnici za tematsko zabavo, ki bo 9. oktobra v Festivalni dvorani. Odgovoriti ste morali na vprašanje, 'kako se imenuje slogan letošnjega Salsa Power Festivala in med pravilnimi odgovori (In Slovenia with salsa), smo izžrebali nagrajenko Danico Šaponja.