Bryan Adams med enim izmed svojih nastopov V Sloveniji je zadnjič nastopil novembra 2018. Foto: AP
Bryan Adams med enim izmed svojih nastopov V Sloveniji je zadnjič nastopil novembra 2018. Foto: AP

Oktobra so organizatorji napovedali, da z več grammyji nagrajeni glasbenik v Slovenijo prihaja 9. februarja v okviru turneje ob predstavitvi novega albuma So Happy It Hurts. A ker so se nato zdravstvene razmere, kot je znano, znova precej zaostrile, so koncert konec januarja odpovedali oz. ga prestavili na poznejši termin.

Zdaj pa so sporočili še, kdaj bo Adams nastopil v Sloveniji: v nedeljo, 4. decembra. Prizorišče ostaja isto, dvorana Stožice.

Ob tem so organizatorji pojasnili še, da že kupljene vstopnice veljajo za novi termin, tisti, ki jim datum ne ustreza, pa lahko vstopnice do 8. marca vrnejo na prodajno mesto, kjer so jih kupili, in bodo dobili povrnjeno kupnino. Tisti, ki so vstopnice kupili po spletu, naj se obrnejo na Eventim, so še navedli, ob tem pa pozvali vse, naj se koncerta vendarle udeležijo "in s tem podprejo prihodnost koncertnega dogajanja" pri nas.

Adams velja za enega najbolj prepoznavnih in prodajanih kanadskih glasbenikov vseh časov. Je avtor številnih rockuspešnic in dobitnik vrste glasbenih nagrad, tudi več grammyjev, v svoji karieri pa je prodal več kot 65 milijonov plošč.