The Sex Pistols Experience uživajo močno podporo pravih članov Sex Pistols – v živo so nastopili s kitaristom Stevom Jonesom. Foto:
The Sex Pistols Experience uživajo močno podporo pravih članov Sex Pistols – v živo so nastopili s kitaristom Stevom Jonesom. Foto:

The Sex Pistols Experience so se do potankosti posvetili videzu in zvoku skupine Sex Pistols in na vsakem nastopu poskrbeli za dinamičnost in eksplozivnost, prav tako, kot so to delali sloviti britanski punkerji.

Nastopi The Sex Pistols Experience so tako prepričljivi, da so jih BBC, Sky TV, Channel 4 in Fox TV najeli za dokumentarce o punku, Sex Pistolsih in Sidu Viciousu. Na koncertih najraje odigrajo skladbe Pretty Vacant, God Save The Queen, Anarchy in The U.K, Holidays in the Sun, My Way in druge.

Podpora pravih članov
The Sex Pistols Experience uživajo močno podporo pravih članov Sex Pistols – v živo so nastopili s kitaristom Stevom Jonesom v Los Angelesu kot posebni gostje v njegovi radijski oddaji Jonesy's Jukebox, v slavnem Cavern Clubu v Liverpoolu pa je z njimi nastopil basist Glen Matlock. V legendarnem londonskem 100 Clubu so nastopili s kitaristom Sida Viciousa - Stevom Diorjem, redno pa nastopajo z Edom Tenpolom Tudorjem, zvezdo filma o Sex Pistolsih z naslovom The Great Rock'n'Roll Swindle.

Nastopili so že na več kot tisoč koncertih in so redni gostje evropskega festivalskega prizorišča, trenutno pa imajo za seboj že tri mesece turneje po ZDA. Kot predskupina se bo predstavila domača punkzasedba Drek u pest.