Hannah in trojica iz skupine Maestro. Foto: Eurovision.tv
Hannah in trojica iz skupine Maestro. Foto: Eurovision.tv

Pevka, ki bo Sloveniji skušala priboriti vstop v finale s skladbo Straight Into Love, je odprla nov dan vaj na Evroviziji, čeprav bo v polfinalu 14. maja nastopila kot tretja. Ozadje med energičnim slovenskim nastopom je belo in modro, Hannah in trije plesalci iz skupine Maestro pa so oblečeni v črna oblačila. Kot je znano, je pevkino obleko oblikovala Jelena Proković. Dveh danskih spremljevalnih pevk na posnetku skoraj ni opaziti.

Priprave Hannah na Evrovizijo lahko spremljate na njenem uradnem profilu na Facebooku ali pa na uradnem profilu na Twitterju.

Eksplozija energije
Na tiskovni konferenci je slovenska delegacija dejala, da so s pripravami za zdaj zadovoljni. "Hannah je čudovita pevka z odličnim glasom, karizmo in veliko energije," so jo pohvalili.

Na uradni strani Evrovizije nikoli ne pozabijo poudariti, da slovenske barve letos zastopa pevka z ameriškim potnim listom, ki se je v domovini že preizkusila kot spremljevalna pevka na pomembnih nastopih. Hannah je tako dejala, da se ji niti ne sanja, koliko Američanov jo spremlja, in da je evrovizijski oder drugačen od, na primer, tistega v znameniti dvorani Radio City Music Hall v New Yorku, v kateri je že nastopala.

Predstavitve pesmi si lahko ogledate s pomočjo MMC-jevega interaktivnega evrovizijskega zemljevida, ki ga najdete na podstrani Evrovizija 2013.

Foto in video: Eurovision.tv