Organizatorji festivala posebej opozarjajo na obisk Dennisa Ferrera, ki je pred kratkim navdušil s singlom Hey Hey. Foto: SUNceBEAT FESTIVAL
Organizatorji festivala posebej opozarjajo na obisk Dennisa Ferrera, ki je pred kratkim navdušil s singlom Hey Hey. Foto: SUNceBEAT FESTIVAL
Jazzieja B
V Dalmacijo prihaja tudi Jazzie B. Foto: SUNceBEAT festival

Med 13. in 15. avgustom bo potekal na Hrvaškem, in sicer v vasici Petrčane blizu Zadra. V treh dneh bodo obiskovalce festivala zazibali ritmi vodilnih svetovni DJ-jev, producentov in remikserjev. Omenimo Dennisa Ferrera, ki je pred nedavnim s singlom zasedel 1. mesto britanske dance lestvice Top 40., londonskega glasbenika, pionirja v umeščanju samplov disco glasbe v house, Joeyja Negra. Obeta se tudi nastop legendarnega Kerryja Chandlerja in Jazzieja B iz skupine Soul 2 Soul ter mnogih drugih svetovnih imen. Slovensko glasbo bo zastopal zvesti promotor vokalnega housa DJ Dekky.

Program festivala najdete tukaj.

Za pravo vzdušje ne bodo skrbeli le DJ-ji, ampak tudi koncerti glasbenikov, kot so džez-r'n'b legenda Roy Ayers (Everybody Loves The Sunshine) in britanska skupina Bah Samba, ki v zadnjih letih navdušuje z izvrstno glasbeno produkcijo. Glasbeni konec tedna bodo popestrili še dnevni 'boat partyji' in dogajanje v 'cocktail in champagne barih ter lounge prostorih'.
Nastopajo še ...
Naštejemo še ostale DJ-je festivala SUNce BEAT. To so Theo Parrish, DJ Spinna, Ron Trent, Jazzanova, Ame, Rub N Tug, Joey Negro, Jazzie B (Soul II Soul), Karizma, Mr. Thing, The Martinez Brothers, Ronnie Herel, Eddy Meets Yannah, Phil Asher, Kev Beadle, Luis Radio - Equal Recs/Room26, Terry Jones, Souldynamic, Mr. Fingers (Larry Heard) live, Mark Stone, Sarah Favouritizm, Gavin Kendrick, Marc Rowlands, Magic J. Nastopili bodo še Roy Ayers, Jose James, Bah Samba ft. Tasita D'Mour in Leroy Hutson.