Jennifer je odvrgla šal in zasijala v kombinezonu. Foto: Reuters
Jennifer je odvrgla šal in zasijala v kombinezonu. Foto: Reuters

Nekdaj najbolj zaželena zadnjica naj bi bila tokrat manjša kot po navadi. V obleki, ki jo je nosila na nastopu, ni bilo prostora za nobeno izboklino ali odvečno maščobo. Poleg oprijete obleke je nosila tudi gležnjarje z diamanti, ki so se lepo podali zraven.

Kljub slabemu vremenu se je zbralo več kot 750 tisoč ljudi, ki so želeli videti nastop J.Lo. Na milijone gledalcev pa je predstavo spremljalo po televiziji.

41-letna pevka se je med nastopom zvijala in brcala v zrak, na močni luči pa se je razkrila prosojnost njene obleke. Občinstvo je vzklikalo in spodbujalo Jenny, medtem ko je med pesmijo New York, New York noge dvigovala visoko v zrak.

Čeprav je pevka odraščala v Bronxu, je priznala, da še nikoli prej novega leta ni dočakala na newyorškem Times Squaru. Po nastopu je povedala: "To je zame prvič, da sem prišla sem. Toliko dobre, polne upanja in ljubeče energije je. Počutim se kot majhna deklica." Za sovjo obleko, ki jo je pokrila od nog do glav,e pa vseeno veliko razkrila, je dejala, da je bila pika na i za konec leta.

Posnetek nastopa J.Lo v New Yorku