Se še spomnite njihovih balad? Foto: EPA
Se še spomnite njihovih balad? Foto: EPA

Robbie, ki je britansko fantovsko zasedbo zapustil leta 1995, je pred dnevi dejal, da je njegov prihod v skupino "iz tedna v teden verjetnejši", in da je v stalnem stiku z drugimi člani skupine. "Mislim, da smo pripravljeni, da znova nastopimo kot peterica."

A Gary Barlow, glavni pevec zasedbe, ki se je leta 2006 po desetletnem premoru vrnila na glasbene odre in s singlom Patience osvojila vrh britanske lestvice, je to možnost gladko zavrnil. "V tem trenutku smo kot skupina srečni in zadovoljni tako, kot je. Robbie se nam ne bo pridružil, čeprav me ljudje ves čas to sprašujejo."

Kraljevali v obdobju 1993-95
Popzasedba Take That je bila ustanovljena v Manchestru leta 1990, v naslednjih šestih letih pa je prodala več kot 19 milijonov albumov. Med njihove največje uspešnice so sodile skladbe Pray, Everything Changes in Back For Good.

Na desni si oglejte videospot za pesem Patience, s katero so se vrnili iz "upokojitve".

Eno leto po odhodu Robbieja se je razšla tudi četverica Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange in Mark Owen, ki se je leta 2006 vrnila z novim albumom Beautiful World. Pred kratkim so izdali še drugi album "v novem obdobju", ki ima naslov The Circus, kmalu pa bodo začeli tudi svetovno turnejo.

A. P.