Justin Bieber je postal pred leti najstniška zvezda s skladbo Baby. Foto: Reuters
Justin Bieber je postal pred leti najstniška zvezda s skladbo Baby. Foto: Reuters

"Celotna najstniška in zgodnja dvajseta leta sem preživel na turnejah in ugotovil, kot ste verjetno videli tudi sami, da sem bil na zadnji turneji zelo nesrečen. Tega si ne zaslužite, saj plačate za vstopnice in pričakujete koncert, poln energije, jaz pa proti koncu turneje več nisem bil čustveno zmožen, da vam to tudi omogočim," je zapisal v objavi na družbenem omrežju Instagram.

Leta 2015 je Bieber javnosti predstavil studijski album z naslovom Purpose, dve leti pozneje pa je predčasno končal turnejo, razlog pa pripisal "nepredvidenim težavam". Pozneje je priznal, da je nekatere koncerte odpovedal zaradi težav z depresijo.

Glasbenik se je pred kratkim poročil z manekenko Hailey Baldwin, v najnovejši objavi pa omenja, da se med drugim trudi za spoprijemanje s svojimi velikimi težavami, da bi lahko pomagal svojemu zakonu. "Močno sem osredotočen na razreševanje nekaterih globokih kompleksov, ki jih imam, in jih imamo številni, zato da me ne uničijo, da lahko vzdržujem svoj zakon in sem takšen oče, kot sem si od nekdaj želel biti," je še zapisal.

Ob tem pa je oboževalce potolažil, da mu je glasba izredno pomembna in da se bo zagotovo vrnil z odličnim albumom takoj, ko se bo lahko, da pa je noče postavljati pred družino in zdravje.