Lov na vstopnice se začne konec meseca. Foto: Elle
Lov na vstopnice se začne konec meseca. Foto: Elle
Lady GaGa
Dve njeni skladbi je na svoj zadnji album uvrstila tudi Britney Spears. Foto: Reuters

Prva glasbena novica spletnih portalov naših južnih sosedov je danes prav napoved prihoda kontroverzne Američanke. Ta bo v zagrebški Areni v okviru svoje turneje The Monster Ball Tour nastopila 5. novembra.

V prodaji le 10.351 vstopnic
Prihod 24-letnice je hrvaškim novinarjem sporočil direktor Lupa promotions, Vladimir Ivanković. Zaradi izredno zahtevne produkcije (ta vključuje več kot 70 ton opreme) bo v prodaji le 10.351 vstopnic. Za parter bo treba odšteti okoli 70 evrov, za sedišča pa od dobrih 50 do 76 evrov. VIP-vstopnice bodo na voljo za približno 110 evrov. Vstopnice bodo v prodaji od 30. aprila na vseh prodajnih mestih Eventima.

Lady GaGa, ki se lahko pohvali že s številnimi svetovnimi uspešnicami (Just Dance, Poker Face, Bad Romance, Telephone ...) bo v Areni zapela tudi s posebnim glasbenim gostom, katerega ime pa organizatorji za zdaj še niso želeli razkriti.


Glasbenica že od malih nog
Lady GaGa s pravim imenom Stefani Joanne Angelina Germanotta je že pri štirih letih odlično igrala klavir, pri 13 je napisala svojo prvo balado, pri 17 je bila sprejeta na glasbeno akademijo v New Yorku, pri 20 pa je že pisala skladbe za znane popizvajalce, kot so Pussycat Dolls.

"Od nekdaj sem ljubila pop, rock in gledališče. Ko sem kot najstnica odkrila Queene in Davida Bowieja, sem se odločila, da jih lahko združim," je povedala ena najbolj kontroverznih pevk zadnjega časa.

Koncert v Sloveniji lani odpovedan
Lani poleti je sicer v Sloveniji presenetila novica, da Lady GaGa prihaja tudi k nam. Kmalu sta bila koncerta v Ljubljani in Zagrebu odpovedana oz., kot so zapisali pri agenciji, ki naj bi zvezdnico pripeljala v Slovenijo, prestavljena.