Privlačna Makedonka naj bi postala nova pevka skupine Magazin. Foto: www.m2.com.mk
Privlačna Makedonka naj bi postala nova pevka skupine Magazin. Foto: www.m2.com.mk
Magazin z Jeleno Rozga
Jelena odhaja, ugibanja o njeni naslednici pa se nadaljujejo. Foto: www.grupamagazin.com

Kot je zapisal srbski časopis Press, naj bi Rozga v Magazinu ostala še do jeseni, ker se Tončiju Huljiću z drugimi člani skupine še ni uspelo dogovoriti o izboru nove pevke. Pred zadnjo govorico se je šušljajo, da bo nova naslednica Ljiljane Nikolovske, Danijele Martinović in Jelene Rozga postala 18-letna pevka Andrea Šušnjara, ki se je javnosti prvič predstavila na Dori leta 2004. Posnela je tudi naslovno pesem za prvo hrvaško žajfnico Villa Maria.

Andrea je bila všeč samo Tončiju
"Dobro obveščeni viri" naj bi Pressu zaupali, da Huljićeva favoritka Andrea ni bila všeč drugim članom skupine, zato se je sedaj pojavila 20-letna Makedonka Elena Risteska. Nedavno je imela namreč zelo opazen nastop na Evrosongu v Atenah, kjer naj bi Tonči "v njej takoj prepoznal naslednico Ljiljane Nikolovske, prve pevke Magazina". Drugi člani vztrajajo pri tem, da mora biti nova članica skupine Splitčanka, tako da se bodo tudi o lepi Makedonki težko dogovorili, so še ugotovili pri Pressu.

Te dni je skupina Magazin na turneji, s katero se bo za zdaj še aktualna pevka Jelena Rozga poslovila od občinstva skupine.