Marko že pripravlja svoj drugi album, ki bo najverjetneje izšel že spomladi prihodnje leto. Foto:
Marko že pripravlja svoj drugi album, ki bo najverjetneje izšel že spomladi prihodnje leto. Foto:

Skladba Zvezdno nebo iz njegovega debitantskega albuma na samostojni poti Moj svet po njegovih besedah govori o brezmejni ljubezni in je nekako novodobna oda o Romeu in Juliji, "vendar pa z optimističnim in srečnim koncem".

Skladba, ki jo je tako kot vse pesmi na svojem prvem albumu napisal skupaj s kolegom Robertom Smerekarjem, pod aranžma pa so se podpisali Denis Beganovič, Matej Mršnik in Dejan Radičevič, ima v njegovem srcu posebno mesto zaradi svojega sporočila. "V besedilu je zajeta misel Malega princa – da moramo gledati s srcem, kajti bistvo je očem skrito. Ko pogledamo v nebo se nam zdi, da je to največja in najbolj mogočna stvar, ki jo lahko vidimo, a če pogledamo s srcem, vidimo, da je to ljubezen," pravi Marko, ki že pripravlja svoj drugi album.

Druga plošča že spomladi
V prihodnje se bo lotil drugačnih tematik, a ljubezen bo ostala rdeča nit njegovega glasbenega izraza. Glede nove plošče je bil Marko skrivnosten, zaupal nam je le, da mu predstavlja velik izziv. "Z ekipo se zelo trudimo, pesmi pa imajo poseben naboj. Z besedami ne morem povedati vsega tega, kar vam bom z glasbo sporočil na novi plošči. Izšla naj bi naslednje leto, potrudili se bomo, da že spomladi," je sklenil za MMC.

Spodaj lahko poslušate novi single Zevzdno nebo.