Brit Floyd so leta 2012 navdušili občinstvo v Hali Tivoli. Foto: MMC RTV SLO/Jani Ugrin
Brit Floyd so leta 2012 navdušili občinstvo v Hali Tivoli. Foto: MMC RTV SLO/Jani Ugrin
Brit Floyd
Skupina Brit Floyd se bo v okviru svetovne turneje ustavila tudi v Ljubljani. Foto: MMC RTV SLO/Jani Ugrin

Podeljujemo namreč dve posebni vstopnici Meet & Greet za Brit Floyde, druženje bo potekalo na dan koncerta ob 17. uri.

Nagrajenca si bosta lahko ogledala tonsko vajo, na kateri bo skupina zaigrala dve skladbi, ki ju v večernem repertoarju ne bo. Nato se bosta družila s člani skupine in se z njimi fotografirala, za konec pa se bosta nagrajenca odpravila še na koncert, ki se bo začel ob 20. uri.

Nagradna igra je končana, izžrebanci so bili o nagradah obveščeni po pošti.

150 nastopov na turneji Space & Time
Brit Floyd, ki veljajo za najboljšo tribute skupino Pink Floydov na svetu, se v sklopu svetovne turneje SPACE & TIME World Tour vračajo v Evropo. Aktualna turneja zaznamuje 50. obletnico Pink Floydov in sledi lanski turneji Discovery World Tour.

Ob prihajajočem snidenju v ljubljanski Hali Tivoli nas bodo popeljali skozi pet desetletij Pink Floydov … od nastanka skupine leta 1965 pa vse do izida njihovega lanskega studijskega albuma The Endless River. Med glasbenim spektaklom bodo obudili spomine na najbolj prodajane albume, kot so The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall in The Division Bell; ne bo manjkalo pa niti številnih drugih glasbenih mojstrovin Pink Floydov, so sporočili organizatorji.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-kultura@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najkasneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.