Skupina 3 Bote v akciji. Foto: Organizator
Skupina 3 Bote v akciji. Foto: Organizator

Big Foot Mama, staroselci slovenske glasbene scene, so letos po dveh koronskih letih čakanja vendarle uspeli napolniti Stožice ob 30-letnici delovanja. Kljub kilometrini njihova energija ne usiha, BFM so še zmeraj stalni gostje vseh večjih rokerskih zabav po Sloveniji.

Podobno velja za Dan D. Prvi studijski album so posneli že pred 25 leti. Čeprav je Tokac letos novinarju MMC-ja Slavku Jeriču v podkastu Številke priznal, da "ni več rokenrol žival", Dan D še zmeraj ustvarijo vrhunske koncerte.

Skupina 3 Bote stremi k ustvarjanju dobrega, brezkompromisnega rokenrola že od samih začetkov. Ne zanimajo jih pop standardi, glaven cilj je dobra zabava.

Paul Grem je skupina številnih glasbenikov, ki so svoje znanje pilili v različnih zasedbah, preden so našli skupni pogled na glasbeno ustvarjanje. V njihovih življenjskih besedilih prepletajo bluz, country in rokovsko glasbo.

Omenjene skupine bodo 3. septembra na odprtem velikem odru naredili še zadnjo zabavo letošnjega poletja v music parku Bivje pri Dekanih.

Nagradna igra je zaključena

Nagradna igra je zaključena. Nagrajenca sta bila o tem obveščena po elektronski pošti.

Splošna pravila sodelovanja v nagradni igri najdete tukaj.