Glasba Kingstonov je nepogrešljiv spremljevalec vročih poletni dni. Foto: Dallas
Glasba Kingstonov je nepogrešljiv spremljevalec vročih poletni dni. Foto: Dallas

Peterica pa je na rojstnodnevni zabavi s torto in kozarcem šampanjca v rokah že razpredala o novem cilju - velikem koncertu "Kingston – 15 let z vami", ki bo 2. junija v ljubljanskih Križankah.

"To ne bo klasičen koncert, saj na odru ne bomo samo Reno, Dare, Zvone, Klemen in Dejan, ampak se bomo tokrat predstavili z razširjeno zasedbo, s katero bi seveda želeli nastopati vedno. Tako bo ves koncert poleg nas na odru še šest izkušenih glasbenikov, ki bodo zadolženi za spremljevalne vokale, brass sekcijo, kitarske flamenkovložke ter percussion. Skratka, želimo narediti pravi glasbeni presežek in izživeti svoje glasbene sanje," so velikopotezno napovedali Kingstoni.

In dodali: "Na spektaklu bo sodelovalo prek 40 nastopajočih. Našo skupno pot bodo na odru z nami delili Danijela, Alya, Grega Skočir, 6 Pack Čukur, 4 Given in Vesele Štajerke, ki se nam bodo pridružili pri izvedbi naših največjih uspešnic. V rokavu pa skrivamo še mnogo adutov, s katerimi vas morda še presenetimo. Poleg glasbenih gostov bodo odrsko dogajanje popestrile plesalke, artisti in mnogi drugi sodelujoči, ki bodo skrbeli za profesionalno zvočno in videoatmosfero in skupaj z nami ustvarjali posebno, nepozabno vzdušje - pravi žur."

Koncert bodo posnele kamere, zato bodo Kingstoni v jesenskih mesecih izdali prvi ''Live Best Of'' zgoščenko in DVD, na katerem bo lepo vidno vse dogajanje iz Križank.