Foto:
Foto:

They tried to make me go to rehab, but I said no, no, no.

Rehab, Amy Winehouse

Tracy Miller, predstavnica razvpite britanske pevke, je povedala: "Zaradi naporov na turneji so Amy Winehouse svetovali, naj preloži prihajajoče septembrske koncertne datume po ZDA in Kanadi. Amyjini evropski in britanski koncertni datumi za oktober in november pa ostajajo takšni, kot so. Koncertno turnejo po ZDA nameravamo prestaviti na začetek leta 2008. Do takrat so Amy naročili počitek in skupaj s strokovnjaki se ukvarja s svojim zdravjem."

Je Amy vendarle na zdravljenju?
Prejšnji teden so predstavniki 23-letne zvezdnice sporočili, da bo odpovedala vse avgustovske nastope zaradi "hude izčrpanosti". Medtem ko britanski tabloidi ugibajo, da je mlada retrosoulpevka na zdravljenju zaradi zlorabe mamil, Amyjina predstavnica to zanika.

Winehousova se je ameriškemu občinstvu prvič predstavila letos s kritiško priznanim albumom Back to Black, a še bolj kot po njeni nadarjenosti jo bralci tabloidov poznajo po burnem zasebnem življenju. Amy je sicer večkrat odkrito spregovorila o svoji bitki z mamili in nagnjenju k uživanju alkohola in marihuane, njen najbolj znani singel Rehab pa je avtobiografska pripoved o njenem odporu do odhoda na zdravljenje.

They tried to make me go to rehab, but I said no, no, no.

Rehab, Amy Winehouse