Rihanna dviga prah, še preden je sploh potrjen njen prihod. Foto: EPA
Rihanna dviga prah, še preden je sploh potrjen njen prihod. Foto: EPA

Potovalna agencija Collegium Mondial Travel je na Facebooku objavila "bombastično" novico, da 22-letna pevka z Barbadosa, ki velja za eno najbolj priljubljenih izvajalk ta hip, 23. junija prihaja v dvorano Stožice.

Njeni oboževalci so že skakali do stropa in iskali dodatne informacije, a je prišlo bridko razočaranje. Hrvaški portali so namreč novico gladko zavrnili in zapisali, da je uradno potrjeno, da Rihanna ne bo videla ne Hrvaške ne Slovenije.

Sploh niso dobili ponudbe?
"Več tednov se že pojavljajo lažne govorice, da bo Rihanna nastopila na Hrvaškem, pred kratkim smo tudi zasledili informacijo, da naj bi bil že podpisan dogovor za njen nastop v Splitu. Resnica je edino ta, da gre za zavajanje javnosti," spletni portali navajajo sporočilo Rihanninega menedžmenta, poslanega koncertni agenciji Lupa.

V pismu še piše: "Zaradi govoric o prihodu pevke v Ljubljano in Split organizacija Live Nation kot uradni promotor njene svetovne turneje in njen menedžment prosita agencijo Lupa Promotion, da to novico zanika. Nikoli nismo dobili nikakršne ponudbe za organizacijo omenjenih koncertov, niti ni bil podpisan nikakršen dogovor za njena nastopa v Ljubljani in Splitu."

Collegium vztraja pri svojem
Vse jasno? Niti ne. V slovenskem Collegiumu namreč še vedno samozavestno vztrajajo, da Rihanna v Ljubljano pride in pika. Alenka Šurlan je za MMC tako dejala, da navedb o zavajanju javnosti ne more komentirati, prav tako ni želela govoriti o koncertu v Splitu. "Zagotavljamo, da koncert Rihanne v dvorani Stožice bo, v prihodnjih dneh bomo poslali tudi uradno sporočilo o tem. Takrat boste lahko izvedeli tudi to, kje se bo dalo vstopnice kupiti in kakšna bo njihova cena."