NKOTB na zabavi ob predstavitvi videospota. Foto: Reuters
NKOTB na zabavi ob predstavitvi videospota. Foto: Reuters

Fantovska skupina (no, zdaj so že krepko v zrelih letih) se je z novo pesmijo in videospotom želela pokloniti vsem "najljubšim glasbenim videospotom iz 80. let". Spomnili so se namreč nepozabnih prizorov iz videospotov nekdanjih glasbenih uspešnic. Podoživeli so prizore iz klasik, kot so We're Not Gonna Take It (Twisted Sisters), Beat It (Michael Jackson) in Flesh for Fantasy (Billy Idol).

Za videospot so k sodelovanju povabili tudi nekatere najuspešnejše zasedbe in izvajalce iz 90. let – skupino v hiphopu Salt-N-Pepa, angleškega pevca Ricka Astleyja in ameriško tričlansko popskupino En Vogue.

New Kids On the Block sestavljajo Donnie Wahlberg, Jonathan Knight, Jordan Knight, Joey McIntyre in Danny Wood. Za snemanje videospota so si člani nadeli lasulje s t. i. bundesliga frizurami in si oblekli usnjene jakne ter retrooblačila, poroča People. "Zavrtite čas nazaj, a srčne bolečine ostajajo. Znotraj smo še vedno isti mulci, kot smo bili leta '89," se glasi besedilo.

Zasedba se bo maja odpravila tudi na turnejo Mixtape, v sklopu katere naj bi imeli 50 koncertov. "Res se zelo veselimo, obiskovalce bomo na svojih nastopih popeljali skozi niz čustev," je dejal 52-letni Wahlberg. Skupina je novembra nastopila tudi na podelitvi ameriških glasbenih nagrad. Na odru so takrat združili moči s skupino New Edition.