Notorious B.I.G. je umrl pod streli leta 1997, star komaj 24 let. Foto: Reuters
Notorious B.I.G. je umrl pod streli leta 1997, star komaj 24 let. Foto: Reuters

Notorious B.I.G., znan tudi kot Biggie Smalls, bo očitno še eden v vrsti glasbenikov, ki bodo dobili svoj hologram. Vdova raperja je napovedala, da bo jeseni izšel album njunih duetov, imenovan The King & I, Evansova pa se že dogovarja za izdelavo holograma pokojnega zvezdnika, ki bi ga lahko uporabila tako v videospotih kot na odrih.

Duete je skoraj 20 let po raperjevi smrti, s pravim imenom Christopher George Latore Wallace, Evansovi uspelo posneti s pomočjo tehnologije, ki jo je uporabila tudi Natalie Cole, zdaj že pokojna hčerka džezovske legende Nata Kinga Cola. Pesem Unforgettable, ki jo je skupaj z očetom s pomočjo tehnologije v studiu posnela 25 let po Kingovi smrti, še vedno velja za eno njenih največjih uspešnic.

Po poročanju Rolling Stona na podoben uspeh očitno računa tudi Evansova: "Stvari se počasi postavljajo na svoje mesto, način, na katerega uporabljam njegove vokale, daje pesmim svež pridih, zato sem prepričana, da jih bodo ljudje dobro sprejeli in v njih uživali."

Spregovorila je tudi o uporabi holograma, ki naj bi bil pripravljen do konca leta: "Rada bi posnela videospot, v katerem bi bil tudi Notorious, seveda bi hologram uporabila tudi na turneji, če bo."