Člani skupine N'sync naj bi se znova združili v spomin na pokojnega kralja popa Michaela Jacksona, s katerim so nekoč nastopali. Foto: Reuters
Člani skupine N'sync naj bi se znova združili v spomin na pokojnega kralja popa Michaela Jacksona, s katerim so nekoč nastopali. Foto: Reuters

Kot strela z jasnega se je namreč pojavila novica, da naj bi se za podelitev MTV-jevih nagrad Video Music Awards spet združili fantje, ki so nekoč lomili najstniška srca po vsem svetu. Producenti nedeljskega šova so medijem namreč zaupali, da si "močno prizadevajo" za to priložnostno združitev.

Pevec Justin Timberlake, ki je bil nekoč srce skupine, nato pa se je odločil za samostojno kariero, bo namreč v nedeljo dobil posebno nagrado, ki jo podeljujejo v spomin na Michaela Jacksona, N'Sync pa so leta 2001 na podelitvi MTV-jevih nagrad nastopili prav ob boku kralja popa.

Organizatorjem se je tako zdela odlična ideja, da bi fantje, ki so se tiho razšli leto pozneje, po desetletju spet zapeli skupaj v spomin na pokojnega Jacksona.

Kaj bodo pokazali na odru?
Niso pa še znane podrobnosti, v kakšnem slogu naj bi bil izpeljan njihov nastop - torej ali bo šlo morda le za skupni Bye Bye Bye refren ali pa bodo pripravili daljši spektakel, s katerim bi se skupina končno le poslovila v velikem slogu in tako kot New Kids on the Block, Backstreet Boys, 98 Degrees, Spice Girls in Destiny's Child uslišali želje oboževalcev po veličastnem labodjem spevu.

V priloženih videoposnetkih lahko obudite spomin na nekaj uspešnic skupine N'Sync, ki so jo sestavljali Justin Timberlake, Lance Bass, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick in JC Chasez.