Ona ga spremlja na tekmah, on pa se ji je pridružil na koncertu. Foto: AP
Ona ga spremlja na tekmah, on pa se ji je pridružil na koncertu. Foto: AP

Travis Kelce se je kot plesalec med skladbo I Can Do It With a Broken Heart pojavil na odru oblečen v frak in cilinder. Med plesno rutino je Kelce nepremično pevko prinesel na oder, pozneje pa si je Taylor Swift v njegovih rokah s čopičem ličila obraz. Kelce se ji je prvič pridružil na odru med turnejo Eras.

Posnetki s koncerta so že postali prva tema pogovorov na spletu med oboževalci, ki so bili obenem veseli in šokirani. "Če bi mi pred letom dni povedal, da bo Travis Kelce na odru s Taylor Swift, vam ne bi verjel," je nek oboževalec zapisal na X.

Glasbene oboževalce, ki večinoma ne spremljajo lige NFL, je presenetila tudi višina športnika (195 cm). Travis pa ni bil edini gost presenečenja na zadnjem londonskem koncertu 34-letnice, poroča BBC. Na odru se ji je pridružila še glasbenica Gracie Abrams za prvo živo izvedbo njunega dueta Us, ki je izšel prejšnji teden.

Na spektakularni zadnji londonski koncert so se zgrinjale tudi številne slavne osebnosti, med njimi tudi Sir Paul McCartney, ki so ga videli plesati in sprejemati zapestnice prijateljstva od oboževalcev. V množici sta bila opažena tudi Phoebe Waller-Bridge in Andrew Scott iz serije Fleabag.